god Posted March 9, 2024 Share Posted March 9, 2024 kaskox susmyrdelis pyso bana random https://www.zippyshare.day/lxNOnTBAdyJd6No/file Link to comment Share on other sites More sharing options...
RX8 Posted March 9, 2024 Share Posted March 9, 2024 Unban šitą vaikeza, ateičiai kai wg kas paprašo paemi ir padarai bus paprasciau Link to comment Share on other sites More sharing options...
RX8 Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Dar pasiziurejau kas ji uzbanino tai Vitaminas nu jis biski nesigaudo su tais wg, nes jis pats pamenu gal trys savaites atgal buvo cse parases taip pamatau melyna wg man svarus ir nesigilinu toliau, ir dar berods pries dvi savaites laike nesu tikras man bunant serve jis buvo irgi Vitaminas serve as atejau kiek veliau ir jis pries tai prasinejo vieno wg kad imestu nemete nieko kitas zaidejas ir pasake, kad tu vistiek nemoki tikrinti, tada isikisau as pasakiau man padaryki wg man padare greitai, bet esminis dalykas buvo kad nonas serve su aim lock ir wh lose, o jis net nesuregavo kad yra serve akivaizdus cytas, tai teko man paciam uzbanint ji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitaminas1 Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 nebezaisk su tais wg, mane pas zal serve piso raudona wg, perasiau cs vel melynas tai kaip cia yra? demo buvo ir bus geriausias irodymas.nuimkit ta admin, px man, tie keli eur, vaikeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Posted March 10, 2024 Author Share Posted March 10, 2024 tesiok niazyno ant ko shoka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinietis Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Atbanintas. Kitąkart anketą prašau pildyti pagal formą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts